[O1] potrzebny schemat podgrzewanych siedzeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafamicha
    Classic
    • 2010
    • 19

W trące swoje zdanie a mianowicie po zakupie auta robiłem cały pakiet startowy i wymieniłem olej na zaproponowany mi przez zaprzyjaźnionego mechanika a mianowicie Gulf i powiem szczerze silnik się bardzo wyciszył chodzi bardzo mięciutko więc polecam.PS. Gulf stara marka holenderska bardzo popularna w latach 70-80 nawet Steve Mcqueen w filmie reklamował go na swoich samochodach
  • czesiu1929
    Ambiente
    • 2009
    • 142

Witam koledzy potrzebuje schemat elektryczny podgrzewanych siedzeń. W mojej skodzie są siedzenia skórzane z matami grzewczymi, jest włącznik i przekaźnik. Potrzebuje schemat ponieważ muszę zrobić instalację elektryczną, fabrycznie nie było. Najlepiej jak ktoś by miał na zbyciu całą wiązkę elektryczną podgrzewanych foteli
    L&K

Komentarz

• g4cek
      Rider
      • 2011
      • 402

czesiu1929, jak poczytasz na forum to się dowiesz czegoś a jak znajdziesz schemat to i ja poproszę

Komentarz

• mikolaj93
        Rider
        • 2009
        • 385
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Maile poszły do was.
        Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
        !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
        Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

Pracuję...